Gebroeders Kok homepage
Vestigingen:
   Bakkeveen, Heerenveen
      Grootegast, Oosterwolde
        Siegerswoude en
          Odoornerveen

Infra

Gebroeders Kok werkt sinds jaar en dag door heel Nederland aan projecten op het gebied van grond- water-, leiding-, water-, spoor-, en wegenbouw. We zien het als onze specialiteit om opdrachtgevers in de infra-sector complete oplossingen te bieden en dat al bijna 70 jaar!

Gebroeders Kok onderscheidt zich van andere bedrijven in de sector door de omvang, en daarmee de slagkracht van het bedrijf. Wij kennen geen ‘nee’. We bieden opdrachtgevers het comfort van een zeer divers machinepark met ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide machinisten. Verder heeft Gebroeders Kok de expertise in huis om machines aan te passen en het vermogen om specifieke uitrustingstukken zelf te ontwerpen en ontwikkelen wanneer dat nodig is.

De werkzaamheden die Gebroeders Kok uitvoert omvatten onder andere:

- (Groot) grondverzet
- Rioleringen
- Ontgravingen t.b.v kabels en leidingen
- Profileren / baanmaken
- Verdichtingswerkzaamheden
- Bulldozerwerk
- Transport per as en/of per rups
- Aanleg van oevervoorzieningen, baggeren, overslag en slibtransport
- Verwerken / overslag / profileren van spoorballast
- Hijswerk
- Transport en verhuur van rijplaten

We hebben ons al sinds het jaar 2000 toegelegd op de inzet en ontwikkeling van GPS-machinebesturing op graafmachines, laadschoppen, bulldozers en graders. We beschikken over meer dan 30 GPS-systemen en kunnen nagenoeg al onze machine ermee uitrusten. Onze interne GPS-afdeling biedt opdrachtgevers tevens de mogelijkheid om onder andere GPS-basisstations op iedere gewenste locatie te plaatsen. Natuurlijk kunnen we ook werken uitzetten en inmeten met behulp van een TotalStation systeem.

Gebroeders Kok heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van oplossingen voor de infra-sector. Onze  slagkracht en innoverend vermogen zorgen ervoor dat we op elke vraag van onze opdrachtgevers een passend antwoord hebben of ontwikkelen.

Bent u nieuwsgierig naar de  uitgebreide mogelijkheden, neem dan eens contact op met onze planning:

Tel. 0516-425010
E-mail: planning@gebroederskok.nl