Gebroeders Kok homepage
Vestigingen:
   Bakkeveen, Heerenveen
      Grootegast, Oosterwolde
        Siegerswoude en
          Odoornerveen

Natuurorganisaties

Gebroeders Kok is sinds haar beginjaren gevestigd in Bakkeveen, een plek die rijkelijk omgeven is door bossen en grote natuurgebieden.

Het uitvoeren van natuurprojecten ligt daarom in de aard van het bedrijf. Het uitbaggeren van waterpartijen, afplaggen van heidegebieden, aanleggen van fiets- en wandelpaden en het aanleggen of renoveren van complete natuurgebieden zijn zomaar enkele van onze werkzaamheden.

Om de impact op flora en fauna tot een minimum te beperken beschikt Gebroeders Kok over een speciaal uitgerust machinepark. Denk hierbij aan graafmachines met een langere giek voor extra bereik, zodat de bodem en vegetatie zo min mogelijk geroerd worden. Want de machine kan meer werk doen vanaf één plek. Natuurlijk beschikken we ook over rupsdumpers met een minimale bodemdruk om de bodem zoveel mogelijk te ontzien.

Misschien nog wel belangrijker is de inzet van vakbekwame machinisten die op een bewuste manier bezig zijn met hun werk en de omgeving. Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers weten wat ze doen en hebben oog voor het kwetsbare werkgebied.

Bij Gebroeders Kok klaren we elke klus op het gebied van natuurbeheer en verliezen ook tijdens de werkzaamheden het uiteindelijke doel nooit uit het oog; het beschermen  van kwetsbare flora en fauna.

Bent u nieuwsgierig wat we voor uw organisatie betekenen kunnen? Neem dan eens contact op met onze planningsafdeling:

Tel. 0516 – 425010
E-mail: planning@gebroederskok.nl