Gebroeders Kok homepage
Vestigingen:
   Bakkeveen, Heerenveen
      Grootegast, Oosterwolde
        Siegerswoude en
          Odoornerveen

Agrarisch loonwerk

Voor veehouders is het van het grootste belang dat zij zoveel mogelijk ruwvoer kunnen winnen van eigen land. Ook de kwaliteit van het gewonnen product en de conservering ervan zijn minstens zo belangrijk.

Gebroeders Kok beschikt daarom over een groot en uiterst modern machinepark, waarin we continu blijven investeren. De kwaliteit en nauwkeurigheid van de uitgevoerde werkzaamheden staan bij ons voorop. Doordat we werken vanuit meerdere vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe kunnen we snel schakelen en u altijd van dienst zijn.

Natuurlijk beschikken we over gemotiveerde, ervaren en goed opgeleide medewerkers. Zij weten wat de agrariër belangrijk vindt en zijn niet bang zijn om de handen uit de mouwen te steken.

We hebben ons gespecialiseerd in de volgende aspecten van het agrarisch loonwerk:

 

- Kavelverbetering
- Grondbewerking
- Bemesting
- Grasteelt
- Maisteelt
- Gewasbescherming

 

We kunnen u ook van dienst zijn bij het uitvoeren van grondwerkzaamheden t.b.v. stallenbouw, het leveren en aanleggen van sleufsilo’s en het verzorgen van erfverharding en kavelpaden.

Gebroeders Kok ontzorgt de veehouder bij het winnen van de beste kwaliteit ruwvoer, voor een gezonde en productieve veestapel!

Heeft u vragen over onze werkzaamheden neem dan eens contact op met onze agrarische planning:

Thomas Stienstra
Tel. 0516 – 425010
E-mail: thomas@gebroederskok.nl